Responsable del tractament

 

Sanitaris per la República, com a responsable del lloc web, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i la resta de normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, l’informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, de naturalesa tècnica i organitzatives, per a garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes. 

 

Finalitat del tractament

Les seves dades personals només s’utilitzaran per a les següents finalitats:

  • Crear un registre.
  • Respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l’usuari;
  • Realitzar les gestions comercials i administratives necessàries amb els usuaris de la web.
  • Remetre les comunicacions comercials publicitàries per correu electrònic, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic, en cas que l’usuari hagi consentit expressament l’enviament de comunicacions comercials per via electrònica.
  • Utilitzar les seves dades per a contactar-lo, tant per via electrònica com no electrònica, per a obtenir la seva opinió sobre el servei prestat.
  • Notificar-li canvis i/o desenvolupaments importants de la política de privacitat, avís legal o política de galetes.

Pot revocar en qualsevol moment el seu consentiment remetent un escrit amb l’assumpte “Baixa” a associatsxr@protonmail.com.

D’acord amb la RGPD, Sanitaris per la República no realitza pràctiques de correu brossa. Per tant, no envia correus comercials per correu electrònic que no hagin sigut prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en totes les comunicacions que rebrà del prestador, l’usuari té la possibilitat de cancel·lar el seu consentiment exprés per a rebre les nostres comunicacions.

No tractarem les seves dades personals per a cap altra finalitat que les descrites excepte per imperatiu legal o requeriment judicial.

Les seves dades es conservaran mentre duri la relació amb nosaltres o exerceixi el seu dret a cancel·lació o oposició, o limitació al tractament. No obstant això, conservarem determinades dades personals identificatives i del trànsit durant el període màxim de dos anys per si fossin requerides pels Jutges i Tribunals o per a incoar accions internes derivades de l’ús indegut de la pàgina web.

No serà objecte de decisions basades en tractaments automatitzats que produeixin efectes sobre les seves dades.

 

Informació addicional

Quines dades personals recollim

Els donatius a través de la pàgina web es realitzen a través de la plataforma Stripe. Totes les dades introduïdes (nom, correu i targeta de crèdit) s’emmagatzemen únicament en el panell de control de la plataforma, i no es desen en els servidors de Sanitaris per la República. Aquestes dades es mantenen indefinidament.

Els formularis de contacte del web envien la informació de manera segura al correu electrònic xifrat de Sanitaris per la República. Tota la informació serà tractada únicament poder donar resposta al missatge i en cap cas se cedirà a tercers.

 

 

Galetes

Les biblioteques gtag.js i analytics.js (Google Analytics) configuren les galetes següents:

 

Nom Durada Descripció
_ga 2 anys Es fa servir per distingir els usuaris.
_gid 24 hores Es fa servir per distingir els usuaris.
_gat 1 minut S’usa per limitar el percentatge de sol·licituds.
AMP_TOKEN 30 segons a 1 any Inclou un símbol que es pot utilitzar per recuperar un ID de client del servei d’ID de client d’AMP. Altres possibles valors indiquen inhabilitacions, sol·licituds en curs o errors obtinguts en recuperar un identificador del servei d’ID de client d’AMP.
_gac_<property-id> 90 dies Inclou informació de la campanya relativa a l’usuari. Més informació

 

 

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

 

 

Analítiques

El web utilitza el servei Google Analytics per mesurar la interacció dels usuaris amb el contingut del portal.

 

Canvis en la present política de privadesa

Sanitaris per la República es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a les novetats legislatives o jurisprudencials.

 

Legislació

A tots els efectes les relacions entre Sanitaris per la República i els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web, estan sotmesos a la legislació europea.